Spring over navigationshyperlinks
Projektet sluttede 31. januar 2011. Vi fører resultater og erfaringer videre. Se vores aktuelle initiativer indenfor området.
15-09-2009 
Innovative tanker er et hit 
Stand på HIT-messen 2009 om "Interaktive kommunikationshjælpemider i Landsbyen Sølund".
 

HandiVision var til stede på HIT-messen 2009 d. 15.-16. september i Nyborg med en stand på messens nye innovationsområde, som var beregnet projekter med ny, inspirerende teknologi og metoder samt hjælpemidler på vej ud på markedet.

Vi fremviste og fortalte om arbejdet med udvikling af interaktive kommunikationshjælpemidler til mennesker med vidtgående psykiske og fysiske handicap i Landsbyen Sølund.

Arbejdet indgår i et større tiltag med etablering af ni sanserum i landsbyens nye Snoezel-hus kaldet Guldhornet. Delprojektets eksperimenter tager afsæt i at afdække beboernes behov og inddrage dem og de ansatte tæt på beboerne i at udvikle kommunikationshjælpemidler.

I delprojektet deltager Landsbyen Sølund, Personics, Amfitech og Alexandra Instituttet, som alle var til stede på standen for at fortælle om arbejdet med brugerinvolvering, udvikling af prototyper til Sølunds nye sanse og snoezel-hus - og om hvad snoezelen i det hele taget er for noget.

  Hør interview med projektleder Jeppe Spure Nielsen på HIT-messen. 
  
  De fremmødte diskuterer. 
KONTAKT
Industriel designer
Alexandra Instituttet
Åbogade 34
8200 Århus N
T8942 5661
M2366 9729
E[email protected]

ALEXANDRA INSTITUTTET A/S T +45 70 27 70 12 [email protected] BRUG AF WWW.HANDIVISION.DK