Spring over navigationshyperlinks
Projektet sluttede 31. januar 2011. Vi fører resultater og erfaringer videre. Se vores aktuelle initiativer indenfor området.
04-05-2010 
Mød HandiVision på Health & Rehab 2010 messen 4. - 6. maj 

HandiVision vil være markant til stede på Rehab-messen i Bella Centret 2010
- nordens største messe for hjælpemidler. Mød os på stand C2037.

 

Health & Rehab er Skandinaviens største messe inden for social- og sundhedssektoren og præsenterer de nyeste og bedste hjælpemidler, plejeartikler og serviceydelser, som gør en forskel i hverdagen, og er en afgørende faktor i forbedringen af arbejdsmiljøet i sektoren. Her findes løsninger, produkter og serviceydelser, som kan gøre hverdagen nemmere for mennesker med funktionsnedsættelser.

HandiVision har en stand på messen. På standen vil vi sætte fokus på nye behov for og metoder til involvering af brugere i udviklingen af hjælpemidler. Herudover vil vi vise, hvordan institutionerne i HandiVision - Egmont Højskolen og Landsbyen Sølund - er ved at udvikle deres egne modeller for og metoder til samarbejde med private virksomheder, affødt af eksperimenterne med virksomhedsinvolvering og udvikling af prototyper i HandiVision.

HandiVision vil desuden holde en række mini-seminarer med afsæt i de forskellige muligheder for involvering af brugere i udvikling af hjælpemidler, som projektet har identificeret gennem eksperimenter.

Herudover vil handicappede elever fra Egmont Højskolen indtage messen og på forskellig forholde sig til de udstillede hjælpemidler.

Vi ses på stand C2037 på Rehab-messen!

Læs mere om Rehab-messen 2010
www.health-rehab.com

KONTAKT
Alexandra Instituttet
Åbogade 34
8200 Århus N
T7027 7012
E[email protected]

ALEXANDRA INSTITUTTET A/S T +45 70 27 70 12 [email protected] BRUG AF WWW.HANDIVISION.DK