Spring over navigationshyperlinks
Projektet sluttede 31. januar 2011. Vi fører resultater og erfaringer videre. Se vores aktuelle initiativer indenfor området.
04-11-2010 
Hvorfor og hvordan brugerinddragelse? Oplæg med afsæt i projekt HandiVision 

Projektleder for HandiVision, Jeppe Spure Nielsen, holdt d. 3. november 2010 oplæg for bestyrelsen i Dansk Rehab Gruppe (DRG) på deres bestyrelsesmøde på Hjælpemiddelinstituttet.

 

Oplægget satte fokus på, hvorfor og hvordan man kan arbejde med brugerinddragelse som hjælpemiddelvirksomhed og som "brancheforening", bl.a. med afsæt i HandiVisions resultater og de samarbejdsmuligheder for offentlig-privat innovation, som forhåbentlig kommer ud af projektet.

DRG står som forening over for at at skulle lave en ny strategi. Fokus på brugerorienteret innovation er et af de områder, som rapporten Et portræt af den danske hjælpemiddelbranche fra Erhvervs- og Byggestyrelsen peger på som en af vejene at gå for virksomheder, der udvikler hjælpemidler og relaterede services.

HandiVision planlægger sammen med to andre projekter at afholde et virksomhedsrettet formidlingsarrangement d. 8. december 2010, hvor DRG's medlemmer også inviteres.

Download oplægget (pdf).

Besøg Dansk Rehab Gruppes website.

KONTAKT
Alexandra Instituttet
Åbogade 34
8200 Århus N
T7027 7012
E[email protected]

ALEXANDRA INSTITUTTET A/S T +45 70 27 70 12 [email protected] BRUG AF WWW.HANDIVISION.DK